ОСНОВНІ ДАТИ ЄВІ 2022
Реєстрація вступників для для проходження ЄВІ та/або ЄФВВ26  квітня – 17 травня
Проведення ЄВІ22 червня 2022 року
Проведення ЄФВВв період з 20 червня 2022 року до 02 липня 2022 року за графіком, затвердженим Міністерством освіти і науки України.

*Терміни проходження єдиного вступного іспиту з іноземної мови можуть бути змінені у зв’язку з карантином. Слідкуйте за повідомленнями.

ДОКУМЕНТИ, НЕОБХІДНІ ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ

pk-mdpu@ukr.net:

  • заповнену заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;
  • копію документа, що посвідчує особу (паспорт стор. 1-2 та сторінка з реєстрацією місця проживання або ID картки з додатком 13 до Правил реєстрації місця проживання);
  • копію облікової картки платника податків;
  • довідку, видану за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (для осіб, які завершують навчання в поточному році, персональні дані яких не вносяться до Єдиної державної бази з питань освіти);
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках)
  • кольорову фотокартку на документи, що відповідає віку;
  • медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ/ЄВФФ).
Увага! У темі листа обов’язково зазначте прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа – прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність даних, які зазначили у заяві-анкеті.

Оформлений екзаменаційний листок буде відправлений вам на вказану електронну пошту. Паперовий варіант зможете забрати в університеті до проведення єдиного вступного іспиту з іноземної мови в робочий час.

Терміни та місце проведення екзамену зазначаються в електронному кабінеті вхід до якого здійснюються за номером та PIN-кодом екзаменаційного листка за адресою https://testportal.gov.ua/uchasnyku-vstupnyh-vyprobuvan/ вкладка магістратура або за Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ (testportal.com.ua). За посиланням вступник заходить у власний кабінет і роздруковує запрошення-перепустку.

Під час ЄВІ при собі мати:

  • екзаменаційний листок;
  • паспорт;
  • запрошення-перепустку.

КАТЕГОРІЇ ОСІБ , ЯКІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ

У КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ВСТУПНИХ ІСПИТІВ У ЗВО (ЗАМІСТЬ ЄВІ/ЄФВВ)

особи, які не можуть взяти участі в єдиному вступному іспиті та/або єдиному фаховому вступному випробуванні через наявність у них захворювань, зазначених у Переліку захворювань та патологічних станів, що можуть бути перешкодою для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженому наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 29 серпня 2016 року № 1027/900, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 27 грудня 2016 року за № 1707/29837;

особи, які для виконання єдиного вступного іспиту та/або єдиного фахового вступного випробування потребують створення інших особливих умов, ніж зазначені у Переліку особливих (спеціальних) умов, що створюються для осіб з особливими освітніми потребами в пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженому наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 29 серпня 2016 року № 1027/900, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 27 грудня 2016 року за № 1708/29838, за кодами 0101–0105, 0201–0203, 0206, 0301–0306, 0401, 0501, 0601, 0701, 0702;

вступники, звільнені з усіх видів військової служби починаючи з 01 квітня 2022 року.

Top