З огляду на заборону Уряду проводити пробне ЗНО в закладах освіти, Український і регіональні центри пропонують учасникам пробного ЗНО-2020 пройти тестування вдома.

Аби зменшити кількість одночасних відвідувань сайтів Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти і не створювати приводів для хвилювання учасникам пробного ЗНО, сьогодні, 17 червня, з 00:00 в кабінеті учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті відповідного  регіонального центру оцінювання якості освіти, доступні тестові зошити, аудіофайли для виконання завдань частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)» тестів з англійської, іспанської, німецької та французької мов; бланки відповідей, інформаційні бюлетені «Як визначити результати пробного ЗНО?».

Радимо учасникам завантажити тестові матеріали,  пропрацювати із запропонованими завданнями і не забувати при цьому пильнувати за часом: уміння правильно розподілити час – чи не найважливіше з організаційних умінь під час складання тестів.

До 18:00 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів, щоб до 23 червня отримати свій результат за шкалою 100-200 балів.

За кілька днів учасники пробного ЗНО зможуть ознайомитися з розлогими поясненнями щодо виконання тестових завдань з української мови і літератури, історії України, математики та англійської мови. Експерти Українського центру оцінювання якості освіти за підтримки ГС «Освіторія», МФ «Відродження» детально розберуть кожне завдання 4-х надпопулярних предметів.

Нагадаємо, ваші тестові зошити знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО, інформацію про можливість отримання цих зошитів розміщено в особистих кабінетах учасників.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Top