18 листопада 2020 року на хіміко-біологічному факультеті Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького відбулася бажана й очікувана подія для усіх абітурієнтів – День відкритих дверей. Учні Мелітопольського, Веселівського, Приазовського і Каховського районів приєдналися до прямого ефіру аби  познайомитися зі структурою факультету та отримати інформацію щодо вступної кампанії.

Відкрив захід вітальним словом до майбутніх абітурієнтів декан факультету Віталій Хромишев. Віталій Олександрович зазначив, що сьогодні хіміко-біологічний факультет і університет в цілому – це неповторна атмосфера, яку спільно творять студент – своєю допитливістю, наполегливістю і творчим запалом, та викладач, який прагне задовольнити цікавість студента, допомогти йому освоїти професію. «Університет є абсолютно відкритим для того, щоб абітурієнт зробив правильний, а, головне, усвідомлений вибір і вже як студент продовжив формувати свої професійні навички».

З особливостями прийому до університету у 2021 році абітурієнтів ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії Світлана Дубяга, яка окреслила етапи вступної кампанії, специфіку зарахування вступників тощо. Світлана Миколаївна зазначила, що кожен охочий упродовж вступної кампанії зможе отримати вичерпну інформацію у приймальній комісії університету.

Як і де найкраще підготуватися до ЗНО розповіла методист підготовчого відділення Наталя Красіна.

Свої освітні програми і переваги навчальної й наукової діяльності презентували завідувач кафедри неорганічної хімії та хімічної освіти Олександр Максимов, завідувач кафедри анатомії і фізіології людини та тварин Тетяна Станішевська, завідувач кафедри екології, загальної біології та раціонального природокористування Володимир Воровка, доцент кафедри ботаніки і садово-паркового господарства Наталя Туровцева.

Після цього спілкування проходило у форматі запитань-відповідей щодо конкретних аспектів вступної кампанії.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Top