17 лютого 2021 року на платформі Zoom в режимі відеоконференції відбулась зустріч викладачів кафедри економіки та готельно-ресторанного бізнесу з учнями Генічеської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату.

Під час зустрічі були зазначені особливості вступу та навчання в університеті за освітньо-професійними програмами кафедри «Економіка та бізнес», «Готельно-ресторанне господарство та туристичний бізнес».

Завідувач кафедри економіки та готельно-ресторанного бізнесу, д.екон.н., професор Марченко О.А. зазначила, що сучасна економіка є пріоритетною сферою людської життєдіяльності, без якої неможливий розвиток будь-якого суспільства та перспективною наукою для активної та енергійної молоді з креативним мисленням.

Також Оксана Анатоліївна ознайомила гостей заходу ще з однією не менш затребуваною спеціальністю «Готельно-ресторанне господарство та туристичний бізнес», яка передбачає підготовку кваліфікованих фахівців (бакалаврів), які здатні розв’язувати складні спеціалізовані завдання та практичні проблеми, пов’язані з професійною діяльністю в закладах готельно-ресторанного господарства та туристичного бізнесу. Фахівці готуються для організаційно-управлінської, господарської, комерційної та науково-дослідної діяльності у сфері туризму, готельного господарства, ресторанного сервісу, курортної справи.

Сподіваємось, що наша зустріч дасть можливість відкрити майбутнім абітурієнтам нові перспективи для визначення майбутньої професії.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Top