10 листопада Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького гостинно відчинив двері для потенційних абітурієнтів, а також для всіх зацікавлених в отриманні гідної освіти.

День відкритих дверей – це не лише цікава подія, а й важливий крок до прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме професійне майбутнє молоді.

Сьогодні МДПУ – це прогресивний вищий навчальний заклад, який десятиліттями упевнено підтверджує імідж стабільного університету.

Щорічно, навесні у вищих навчальних закладах країни розпочинається вступна кампанія, і кожного року вносяться певні зміни до порядку її проведення. Про особливості вступної кампанії та правила прийому розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Світлана Дубяга. Як і де найкраще підготуватися до ЗНО розповіла завідувач підготовчим відділенням Ольга Прокофьєва.

Учасники онлайн зустрічі мали чудову нагоду дізнатися про таке нелегке і, водночас, багатогранне, цікаве, сповнене несподіванок та приємних вражень, незабутнє студентське життя безпосередньо від виконуючої обов’язки голови студентської ради Анастасії Сухомлінової.

До Дня відкритих дверей усі факультети університету підготували для гостей відеопрезентацію, під час перегляду якої майбутні студенти ознайомилися з історією та життям кожного окремого факультету, особливостями навчального процесу.

Абітурієнти отримали від фахівців вичерпні відповіді на хвилюючі питання.

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького дбає про те, щоб молоде покоління отримало достойну вищу освіту й гідну роботу. Хочеться порадити молодим людям обирати майбутню професію, прислуховуючись до власного серця, а також до порад своїх батьків, які завжди бажають найкращої долі для своїх дітей.

Ми, в свою чергу, чекаємо на вас влітку та докладемо всіх зусиль, щоб ви ніколи не пожалкували, що обрали для навчання Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького. У нас є все для того, щоб ви змогли успішно навчатися та пишалися нашим

Categories:

Tags:

Comments are closed

Top