27 лютого 2021 року в університеті пройшла Всеукраїнська олімпіада МДПУ імені Богдана Хмельницького для професійної орієнтації вступників «Інтелектуал» на основі повної загальної середньої освіти.

Основними завданнями Олімпіади стали: виявлення та розвиток обдарованих вступників, надання їм допомоги у виборі професії, заохочення їх до навчання в університеті, реалізація здібностей талановитої учнівської молоді.

Олімпіада проводилась з предметів: біологія, хімія, географія, українська мова та література, англійська мова, німецька мова, математика, історія України, інформатика. Для проведення олімпіади було створено оргкомітет, предметно-методичні комісії та журі, залучено студентів – переможців олімпіади минулого року.

В олімпіаді взяли участь понад 60 учнів, деякі з них виявили бажання взяти участь у двох предметах Олімпіади. За предметами кількість учасників склала: «Англійська мова» – 25, «Українська мова та література» – 29, «Біологія» – 11, «Хімія» – 4, «Географія» – 18, «Математика» – 22, «Історія України» – 14, «Інформатика» – 1.

Безпосередньо у день проведення олімпіади журі визначить індивідуальний рейтинг знань кожного учасника, а предметно-методичні комісії проведуть консультації щодо правильності виконання завдань.

Відомості про результати роботи журі з визначеним рейтингом учасників будуть розміщені на сайті університету.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Top