Сьогодні вперше в історії міста відбувся University Open Space-2021.

University Open Space-2021– це відкритий простір  для навчання, територія розвитку та особистісного зростання, джерело натхнення та інновацій.

Присутніх на площі привітала перший проректор університету Ірина Мальцева: «Цього року наш університет гостинно відкрив двері для більше ніж 1000 нових студенів. І це надзвичайно креативні, молоді фахівці, які готуються по різним спеціальностям. Але, як то кажуть, можна багато чого слухати, але краще це побачити». Ірина Андріївна побажала гарного дня, цікавої та плодотворної роботи і запросила учнів до студентських лав наступного року.

Як відомо, Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького заснований в 1921 році і за свою вікову історію очолив лідерські позиції у рейтингах кращих вишів України. Сьогодні МДПУ – це університет, який динамічно розвивається та підкорює нові горизонти, займає третю сходинку у рейтингу  ТОП-10 кращих педагогічних вузів України.

У нас реалізується безліч освітніх програм, від педагогічних до управлінських, від творчих до юридичних. Активно працюють 11 сучасних лабораторій. Наші випускники – це відомі особистості в сфері науки, бізнесу та управління, які реалізували себе як в Україні, так і далеко закордоном.

З вітальною промовою до учнів звернулися відповідальний секретар приймальної комісії університету Світлана Дубяга й завідувачка підготовчого відділення Ольга Прокоф’єва.

Після офіційної частини на старшокласників чекали презентації спеціальностей та освітніх програм, інтерактивні workshop – майданчики кожного з п’яти факультетів, де всі мали змогу випробувати свої знання та вміння в різних професіях, а також цікаво та відверто поспілкуватися зі студентами та викладачами!

За кожні успіхи команди шкіл отримували бали, а в кінці свята всіх було нагороджено дипломами.

Шановні учні! Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького бажає щоб ви знайшли правильний шлях та вибрали свою професію!

Двері нашого навчального закладу, так само, як і наші серця, відкриті для вас кожного дня!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Top