03 березня 2021 р. науково-педагогічні працівники кафедри економіки та готельно-ресторанного бізнесу відвідали загальноосвітні школи №14,15, НВК №16 та гімназію №19 м. Мелітополь з профорієнтаційними заходами.

Під час зустрічі з учнями шкіл доцент Верховод І.С. надала необхідну інформацію про особливості вступу та навчання в університеті. Також Ірина Сергіївна ознайомила гостей заходу з освітніми програмами кафедри «Економіка та бізнес», «Готельно-ресторанне господарство та туристичний бізнес», які передбачають підготовку кваліфікованих фахівців (бакалаврів), здатних розв’язувати складні спеціалізовані завдання та практичні проблеми, пов’язані з професійною діяльністю на підприємствах за видами діяльності, в закладах готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Фахівці готуються для організаційно-управлінської, господарської, комерційної та науково-дослідної діяльності у всіх сферах економіки. Всі присутні отримали інформаційні рекламні матеріали за освітніми програмами кафедри.

Сподіваємось, що наша зустріч дасть можливість відкрити майбутнім абітурієнтам нові перспективи для визначення майбутньої професії.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Top